Al uw personenvervoer goed geregeld

 

    

 

Home

 

Zakelijk vervoer

 

Schipholvervoer

 

Horecavervoer

 

Groepsvervoer

 

Zorgvervoer

 

Tarieven

 

Vacature

 

Contact

 

Links

Schipholvervoer

Ook geen zin om met al die koffers in de trein te stappen. Uw familie of vrienden te vragen om u te vervoeren naar schiphol. De Nijkerkse Taxi Centrale haalt en brengt u op de gewenste tijd naar de diverse luchthavens. U koffers worden in de auto geplaatst en bij aankomst op de luchthaven wordt u netjes voor de ingang afgezet.

Wanneer u genoten heeft van uw verblijf in het buitenland, staan wij weer klaar op de luchthaven om u na de vlucht weer af te halen. Uiteraard is het van belang dat u de vluchtnummers aan ons doorgeeft bij de reservering.

Ook het ophalen van uw relaties op de luchthaven is mogelijk. Wanneer u ons de vluchtnummers doorgeeft halen wij uw relaties netjes op tijd af.

 

Extra service

Wanneer uw relaties aankomen op luchthaven schiphol kunnen wij een extra service bieden. Uw relaties kunnen zich melden op de STA balie, daar worden uw relaties opgevangen door medewerkers totdat de chauffeur uw relatie komt afhalen. De STA balie bevindt zich op schipholplaza.

Klik hier voor de plattegrond

 

Naast schiphol vervoeren wij ook regelmatig passagiers naar de luchthavens in Düsseldorf, Eindhoven, Rotterdam en Brussel.

Wist u dat »

 

..u bij ons ook met pin en creditcard kunt betalen..

 

..wij een goede luchthaven service kunnen bieden lees meer..

 

..onze centrale 24 uur per dag bereikbaar is.

 

..wij op zoek zijn naar enthousiaste weekend/oproep chauffeurs m/v

lees meer..

 

 

 

 

Nijkerkse Taxi Centrale v.o.f.   bel:  06 - 34 34 34 74  of  mail info@nijkerksetaxi.nl